Megújult Patológia tesztek és új kérdésbank indult az éjszaka hódító útjára!

Megújult Patológia tesztek és új kérdésbank indult az éjszaka hódító útjára!

TARR-PINTER Daniel Robert írta időpontban
Válaszok szám: 0

Egy esztendős a mentok.net Rengeteg minden történt ez idő alatt és sok jó dolog mellett akadtak fejfájásra okot adó időszakok is. Emlékeztek még a Funkcionális Anatómia II. Vizsga előtt teljes oldal összeomlásra? Pfff. Nem voltak szép órák azon a másfél napon. Végül azt is megoldottuk közös erővel, noha a kérdésbank talán azóta sem állt teljesen helyre. Spoiler hamarosan megújul az is.

Sokan és sok féle képpen jeleztetek vissza az utóbbi 1 esztendőben hibás tesztet vagy rossz kérdést az oldalról. Ahogyan egy esztendővel korábban most is az ünnepek alatt volt inkább lehetőségünk többet foglalkozni az oldallal és annak tartalmával. Ennek köszönhetően 400 új kérdés került a Patológia tesztbankba és a kérdések, tesztek száma folyamatosan bővül.  

A Patológia I. Kurzustól felmenő rendszerben -de a korábbi kurzusokat is figyelembe véve-, minden kérdés a címében egy sorszámot kapott. Ez a kurzuson belüli sorrendjét mutatja. Ezután, ha bármi észrevételed vagy kérdésed van, a kettőskereszttel jelzett azonosítót elküldöd és a kurzus nevét, mi pedig villámgyorsan fogunk tudni segíteni neked a javításban. Azt reméljük, hogy ezzel neked használhatóbb és könnyebben kezelhető rendszer alakul ki.

Többek kérték, hogy a tesztekre hosszabb időt agyjunk, hogy lehessen keresni a helyes válaszokat vagy gondolkodni a lehetséges megoldásokon. Korábban azt a célt tűztük ki, hogy a vizsga feszültségét előidézendő drukk és véletlen félre feleletválasztások számát kiküszöböljük, ezzel is segítve a sikeres tesztelést, kevés időt adtunk a tesztekre. Az ünnepek alatt azonban sokakkal volt szerencsénk egyeztetni, ami alapján arra jutottunk, hogy a harmadik félév végére begyakoroltuk a moodle-t és a teszt típusokat, így mostantól inkább a tudás elmélyítése lesz a cél. Szóval a tesztek 20-20 kérdést fognak tartalmazni és 40-40 perc áll rendelkezésre. Gondolva az elsősökre, az első két évfolyamos tárgyaknál meghagyjuk a 1,5 perces szorzót a kérdéseknél. Tehát a 20 kérdésre 30 perc áll rendelkezésre. Ezzel ők is betudják gyakorolni a Moodle rendszert és a géptermi vizsga szituációkat.  

Sokat jelentettek az építő kritikák, amelyeket minden esetben -bár néha nem a legjobb pillanatban estek be-, igyekeztünk figyelembe venni. Az egyetemi rohanás közepette nem mondom, hogy mindig első osztályú supportot nyújtottunk, de megtettük a tőlünk telhetőt. 

Általában az év végén szokás értékelni, de mivel egy esztendővel ezelőtt volt az a bizonyos biofizika vizsga, ami után elhatároztuk néhányan, hogy kiderítjük a Moodle lelkének legbelsőbb bugyrait és így januárban indult útjára a mentok.net inkább a születésnapra időzítettünk. 

Külön köszönetet kell mondjunk az egyetem néhány hallgatójának, akik rendíthetetlenül azon dolgoztak, hogy minél több kérdés és gyakorló feladatsor kerüljön fel az oldalra. Benei Szabolcs, Drahos Tamás, Egri Szilvia, Hegymegi Csaba, Kövér Hajnalka, Nagy Imre, Nyilasné Hajduk Nikolett, Szilágyi László, Tóth Bence rengeteget tettek az oldalért és ezzel az ETK hallgatóiért. Köszönöm mindenkinek a segítségét és a rengeteg idejét, amit beleforgatott. Hálásak vagyunk mindenkinek, aki ha hibát talált megírta nekünk, hogy egyre jobb lehessen az oldal és a tartalom rajta. Köszönjük, hogy használjátok az oldalt és egyben nagyon örülünk, hogy javatokra tudjátok fordítani. 

Végzetül arra kérünk, hogy segíts minket a staféta hordozásában, a hallgatói munkacsoport életben tartásában.  Hirdesd a jó tapasztalatokat és segíts megelőzni a kellemetlen helyzeteket.